Automatisch correct werkende software, die gemakkelijk te onderhouden is.

Waarom kiezen voor HCC?

Health Chain Control werkt met de NorthChain-methode. Met deze methode wordt uw proces voor het ontwikkelen van de software bedrijfskundig gebouwd door aan de voorkant te beginnen. Wij beginnen samen met u (domeinexperts) met een bedrijfskundige analyse, vertalen die naar een bedrijfsprocesmodel (flowchart), dat vervolgens automatisch door vertaalt naar werkende code. Deze aanpak is uniek in de wereld. NorthChain heeft een bedrijfskundige modelleringstaal ontwikkeld, OLE geheten (van Objects, Logic, and English), die relevante facetten van de bedrijfskundige realiteit op correcte en volledige wijze kan specificeren. OLE is een gestructureerde natuurlijke taal die zich makkelijk laat lezen en schrijven door domeinexperts (d.w.z. non IT-ers. NorthChain heeft allerlei tooling ontwikkeld waarmee men snel en gemakkelijk bedrijfsprocesmodellen m.b.v. OLE kan maken. Hun compilertechnologie vertaalt de OLE-teksten automatisch door naar blockchaincode. Het blockchainplatform is Corda/R3, een gerenommeerd platform ontwikkeld door en gesteund door een 300-tal internationale banken. Corda is een zogenaamde private blockchain, met als belangrijke kenmerken dat transparantie tussen geautoriseerde gebruikers geregeld is, evenals traceerbaarheid van alle uitgevoerde transacties. Vanzelfsprekend zorgt onze Healthchain (blockchainoplossing) voor gewaarborgde privacy, en voor non-muteerbare data op de chain. Ketenintegratie is een ander speerpunt van onze oplossing: data van externe databronnen kan moeiteloos worden gekoppeld aan de blockchain. Dit betekent dat bestaande systemen in organisaties (intern en extern) kunnen blijven bestaan en naar believen kunnen worden gekoppeld aan onze oplossing. 

Omdat onze technische oplossing wordt gegenereerd uit gevalideerde bedrijfsprocesmodellen, verkrijgt men niet alleen automatisch correct werkende software, maar ook software die zich makkelijk laat onderhouden. Immers, bij een latere gewenste verandering van de functionaliteit van de software, verandert men simpelweg eerst het onderliggende model (dat de functionaliteit beschrijft), en na validatie van het gewijzigde model door de domeinexperts, kan men nieuwe software genereren door het nieuwe model door de NorthChain compiler te halen.

Door bovengenoemde methode is het mogelijk om zelf uw proces te optimaliseren en onderhouden. Tevens werkt onze methode 15 tot 20 keer sneller dan de traditionele manier van software ontwikkeling en is 100% foutloos door de compiler technologie. 

Benieuwd naar het verhaal en de gezichten achter Health Chain Control?